Elbesiktning & Elrevision runt Vendelsö & Haninge

När du har dragit nya elledningar i din bostad eller gjort någon annan form av elinstallation är det viktigt att du besiktigar arbetet för att säkerställa att det är tryggt och korrekt utfört. Vår elfirma i Vendelsö kan inte bara sköta installationerna åt dig, utan vi kan även komma ut och erbjuda elbesiktning och elrevision så att du får en tryggare bostad för dig och din familj.

Snabb och effektiv besiktning av din el i Stockholm

Våra noggranna elektriker har kunskapen som krävs för att utföra kompletta och korrekta elbesiktningar på elarbeten. Därför kan du känna dig trygg om vi godkänner arbetet. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och följer alltid rådande branschregler. Du får även tillgång till ett stort utbud av eltjänster för både renovering, nybyggnation och ombyggnad.

Kontakta oss så pratar vi mer

Inför en elbesiktning eller ett elarbete är det lätt att det uppstår en hel del frågor och funderingar som vi gärna hjälper dig att reda ut. Det är viktigt att du får svar på dina frågor så att du kan känna dig tryggare med våra tjänster. Kontakta oss gärna idag så kan vi prata mer om ditt projekt. Vi kan även hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd lösning eller en av våra färdiga helhetslösningar.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *