KNX Fastighetsautomation runt Vendelsö & Haning

Letar du efter ett elföretag som kan hjälpa dig att installera ett KNX system i din fastighet? Då har du kommit helt rätt. Våra skickliga entreprenörer arbetar med både villor, 2-planshus, tomter, större fastighetshus, mindre fastighetshus, flerbostadshus, kommersiella fastigheter och mycket mer. Kontakta oss för en gratis offert idag eller för att boka in ett gratis platsbesök i Vendelsö och i närområden som Haninge, Västerhaninge, Jordbro, Handen, Västerhaninge samt södra Stockholm. 

Smidiga lösningar som sparar pengar

KNX systemet är känt för att göra vardagen enklare för dig som fastighetsägare, men det är inte den enda fördel som fastighetsautomationen har. Med KNX kan du även spara in så mycket som upp till 30 % om man jämför med många av de andra konventionella alternativen där ute.

Anlita oss för:

 • Installation av KNX
 • Fastighetsautomation
 • KNX för villa, 2-planshus, hyresfastigheter, kommersiella fastigheter
 • Fastighet, företag och privat
 • Skräddarsydda lösningar efter dina behov

Världsledande system för din bekvämlighet

KNX systemet är inte bara mycket populärt och uppskattat i Sverige, utan används av fastighetsägare, privatpersoner och företagare över hela världen. KNX är ett mycket heltäckande system där du själv kan välja vad som ska kopplas samman. Eftersom systemet är helt öppet kan du dessutom själv välja vilka produkter som ska kopplas ihop och vilka fabrikat dessa ska ha.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *