Installation av elbilsladdning runt Vendelsö & Haninge

Även om det är fullt möjligt att ladda din elbil i det vanliga vägguttaget är det både riskabelt och ineffektivt. Har du en elbil eller laddhybrid rekommenderar vi dig därför att installera en laddbox i din privata bostad. Laddboxar kan även installeras på parkeringsplatser såväl som i garage vilket gör det till en bra lösning även för företag och fastighetsägare i området.

Säker och trygg laddning för din bil

En laddbox är specifikt framtagen för att ladda din elbil på ett effektivt och säkert sätt. Elbilsladdare är dessutom enkel att installera och har ett Typ 2 uttag som passar alla EU-tillverkade bilar. Våra trevliga och kompetenta elektriker kommer ut till dig och hjälper dig med hela installationen. Vi erbjuder laddstolpar, laddboxar för privat bruk, laddboxar för fastighet och publika laddstolpar.

Konkurrenskraftiga priser i Stockholm

Vi är mycket måna om att du ska få den bästa servicen och det inkluderar både fackmannamässiga installationer såväl som konkurrenskraftiga priser. Efter vår första kontakt med dig som kund sätter vi ihop en offert så att du kan se hur mycket arbetet kommer att gå på. Anlitar du oss som privatperson kan du använda dig av Grön teknik bidraget för att sänka dina kostnader.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *