Installation av Golvvärme runt Vendelsö & Haninge

Golvvärme är lika populärt och uppskattat idag som det var på 80-talet. Den stora skillnaden är dock att vi nu har tillgång till betydligt mer modern teknik vilket i sin tur gör att golvvärmen inte blir lika kostsam. Idag kan golvvärme användas för att värme upp bostaden, men det är också en bra lösning för dig som vill minska risken för fukt och mögelskador t.ex. i hall och badrum.

Höj fastighetens värde med golvvärme i Stockholm

Golvvärme kommer att ge dig en mycket skön och behaglig inomhustemperatur i ditt hem, men på sikt kommer din investering också att höja bostadens värde. Allt fler vill idag ha golvvärme i hemmet just eftersom det fungerar som ett komplement till det befintliga värmesystemet. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med golvvärmen.

Golvvärme för alla fastighetstyper

Visste du att golvvärme kan installeras i alla olika fastighetstyper. Det innebär att du kan installera golvvärme i din sommarstuga och ditt fritidshus såväl som i ditt radhus, villa, flerbostadshus eller i din butik. Golvvärme kan också installeras på kontor, i kommersiella fastigheter och i lägenheter. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal så får vi ut en gratis offert till dig.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *