Installera Jordfelsbrytare runt Vendelsö & Haninge

Funderar du på att installera en jordfelsbrytare? Då har du tagit ett mycket bra och tryggt beslut. En jordfelsbrytare är mycket snabb och kan förhindra att farliga situationer uppstår t.ex. om du kommer mellan jord och spänningsförande delar. Till skillnad från den vanliga säkringen kan jordfelsbrytaren även känna av de allra minsta fel i strömmarna och kapa strömmen för att minska risken för brand.

Billig livförsäkring med en jordfelsbrytare

Med det sagt är jordfelsbrytaren således en mycket bra och billig livförsäkring för dig och din familj. Våra utbildade och skickliga elektriker hjälper dig att installera jordfelsbrytare på ett korrekt och fackmannamässigt sätt. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss och bokar in en tid. Med oss får du en lokal, kundnära, punktlig och ordningsam elfirma i Vendelsö med omnejd.

El- och byggföretag med totalentreprenad i Stockholm

Vi är stolta över att kunna erbjuda totalentreprenad i egen regi. Med vår totalentreprenad slipper du vända dig till flera andra firmor när du vill ha hjälp med ditt bygg- eller renoveringsprojekt. Vi har inte bara mycket serviceorienterade elektriker på plats utan samarbetar även med behöriga snickare, erfarna VVS-montörer, kunniga målare och kompetenta markentreprenörer.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *