Installera Solcellspaneler & Solfångare runt Vendelsö & Haninge

Sitter du och funderar på om solcellspaneler är den bästa lösningen för dig? Solcellspaneler och solfångar har idag blivit mycket uppskattade och populära lösningar för den som vill hålla nere elkostnaderna och producera egen el som är helt fossilfri. En av de främsta fördelar med solcellsenergi är att du sänker dina elkostnader samtidigt som du höjer värdet på huset.

Underhållsfria solcellspaneler med lång livslängd

När du väljer vår elfirma för att installera dina solcellspaneler kan du vara säker på att du får produkter av hög kvalitet. Solcellspaneler är näst intill helt underhållsfria vilket innebär mindre arbete för dig som husägare. De är också tillverkade i högkvalitativa material för en lång livslängd.

 • Lång livslängd
 • Högkvalitativa solcellspaneler
 • Solfångar, paneler solcellsanläggningar
 • ROT-avdrag för privatpersoner
 • Solceller för företag, fastighet och privatperson
 • Smidiga installationer

Totalentreprenad med el, vvs och ventilation i Stockholm

Vill du passa på att genomföra andra arbeten på din bostad när vi är ute hos dig och installerar solceller? Kanske vill du passa på att renovera taket innan installationen eller så vill du förbättra snickerier och lägga nytt golv i badrummet. Med vår totalentreprenad i egen regi får du tillgång till några av landets bästa hantverkare inom alla yrkesgrupper – från elektriker till takläggare.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *