Installation av Takvärme runt Vendelsö & Haninge

Det finns flera orsaker till varför takvärme har blivit så eftertraktat. Precis som med golvvärme kommer takvärme att höja fastighetens värde, men den kommer också att bidra till en förbättrad livskvalitet för dig eller dina hyresgäster. Värmeslingor på taket ger faktiskt en mycket behagligare inomhustemperatur och minskar samtidigt risken för snö och isbildning på taket.

Högkvalitativ takvärme med lång livslängd i Stockholm

Har du väl valt att investera i takvärme vill du naturligtvis att resultatet ska hålla så länge som möjligt och det är här som vi kommer in i bilden. Vi använder oss endast av de mest högkvalitativa materialen på marknaden och låter alla installationer utföras av en behörig elektriker. Med oss får du:

 • Trygga lösningar för dina behov
 • Takvärme för behagligare inomhusklimat
 • Minskad isbildning och snö på taket
 • Gratis offerter och platsbesök
 • Kompetenta och trevliga elektriker
 • Totalentreprenad i egen regi

Vi installerar takvärme i Vendelsö med omnejd

Bor du i Haninge, Vendelsö, Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede, Nacka, Salem eller Rönninge? Då är du välkommen att höra av dig till oss när du vill installera takvärme i din fastighet eller i din privata bostad. Vi är en lokal byggfirma med fokus på el som hjälper dig med installation och reparation av alla olika elinstallationer.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *