Installation av Vitvaror runt Vendelsö & Haninge

Att installera vitvaror kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det kan vara både tungt och krångligt. Låt elproffsen ta hand om arbetet istället medan du lutar dig tillbaka med en tidning och en kopp kaffe. Vi ser inte bara till att installera dina nya vitvaror utan vi kan även koppla bort din gamla produkt och hjälpa dig med bortforsling. Med oss blir det alltid enklast!

Vitvaruinstallation för företag, BRF och fastighetsägare

Vitvaror är något som finns i alla privata hem. Som fastighetsägare till ett flerbostadshus kommer du därför behöva se till att det finns både kyl och frys samt diskmaskin och tvättmaskin till dina bostadsgäster. Även företag kan ha stor nytta av vitvaror t.ex. i lunchrummet, storköket eller på restaurangen. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Boka in ett gratis platsbesök i Stockholm

Ibland kan du behöva hjälp med mycket stora och omfattande installationer. I dessa fall ser vi gärna att vi får komma ut till dig på ett gratis platsbesök innan vi tar fram en bra lösning. När vi träffar dig personligen kommer vi att få en mycket tydligare bild av vad du behöver samt titta närmare på fastighetens förutsättningar. Både platsbesök och offerter är alltid gratis.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *