Installera Belysning runt Vendelsö & Haninge

För att du ska trivas i ditt hem, kunna arbeta effektivt på kontoret eller känna dig trygg i fastighetens allmänna utrymmen är belysning A och O. Belysning inkluderar bland annat taklampor, men det kan också vara spotlights, arbetsljus och utomhusbelysning. Vår elfirma i Vendelsö kan hjälpa dig med alla typer av belysningsinstallationer såväl som reparation och service.

Skräddarsydda lösningar för dina behov i Stockholm

När det kommer till belysning har vi ett mycket stort utbud av helhetslösningar. Våra helhetslösningar passar de allra flesta och fungerar lika bra till flerbostadshus som till villor och sommarstugor. Vi har också kunskapen som krävs för att ta fram en skräddarsydd lösning för just dig som är noggrant utvald efter dina unika önskemål och efter fastighetens förutsättningar.

100 % nöjd kundgaranti på våra elinstallationer

För oss är det mycket viktigt att alla kunder är helt nöjda med resultatet innan vi lämnar arbetsplatsen. Därför är vi alltid mycket måna om att göra en ordentlig besiktning av arbetet som ett sista moment i projektet. Skulle det ändå vara så att du är missnöjd med vårt arbete vill vi gärna att du hör av dig på en gång så ser vi till att åtgärda problemet så snabbt som möjligt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *