FTX Ventilation mekanisk värmeväxling runt Vendelsö & Haninge

Vi har hjälpt massor av kunder i Stockholm att byta till ventilation som brukar både frånluft och tilluft med värmeväxling. Tekniken förkortas oftast FTX. Ditt hus eller ditt kontor får friskare och renare luft som cirkulerar – utan att värmen försvinner. Ring eller mejla oss i dag för mer information!

Både små och stora kunder är välkomna

Vi erbjuder våra tjänster till företag, privatpersoner, kontorshotell, kommuner och allt däremellan. Våra FTX-installationer ger bättre luft och mer energieffektiv uppvärmning i både äldre hus och moderna konstruktioner. Glöm inte att du har rätt att nyttja rot-avdraget om du är privatperson och anlitar oss.

Återvinn din värme och förbättra inomhusmiljön

Våra medarbetare är noggranna, punktliga och är experter inom sina områden. Oavsett om det är elektriker, vvs-montörer och ventilationsspecialister kan du vara säker på att du får fackmannamässiga resultat. Vi erbjuder också service, utbildning och support av ditt nya ventilationssystem.

Totalentreprenör i hela Stockholm

Under vår tid i branschen har vi hjälpt många nya kunder, men också skaffat oss bra samarbeten med andra byggföretag. Tillsammans med våra partners kan vi ta oss an de flesta bygg- och renoveringsprojekt som du vill ha hjälp med. Vi utgår från Vendelsö och jobbar i omnejden såsom Västerhaninge, Botkyrka, Enskede, Salem, Rönninge, Saltsjöbaden, Stockholm. Hör av dig så ger vi dig ett lösningsförslag och kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *