Telekom, Fiber & Nätverksinstallation runt Vendelsö & Haninge

Vår bygg- och elfirma i Vendelsö har många års erfarenhet inom branschen och kan därför hjälpa dig när det är dags att installera fiber, nätverksinstallationer och telekom. Vi både installerar, reparerar och driftsätter telekomutrustning av olika slag såväl som kameror, bredband och fibrer och radiolänk. Vi kan också hjälpa dig att byta ut utrustning till mer moderna lösningar.

Trygga och säkra nätverksinstallationer i Stockholm

Internet är något som har blivit en standard i mångas vardag. Internet finns inte bara tillgängligt på datorn, på arbetsplatsen och i hemmet utan även mobilt i din smartphone. Därför är det inte så konstigt att välfungerande nätverksinstallationer är av högsta vikt. Med oss får du:

 • Smidiga installationer
 • Kunniga och kompetenta elektriker
 • ROT-avdrag som privatperson
 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kostnadsfria offerter
 • Fackmannamässiga resultat

Vi kopplar upp ditt nya Mesh-nätverk

Mesh-nätverket ger dig trådlös frihet som imponerar. Genom att integrera flera enheter skapas ett start nätverk i hela huset, tar farväl av signaltrassel och döda zoner. Installationen är smidig och flexibel, skräddarsydd efter din plats. Upplev framtidens trådlösa värld redan idag, surfa, streama och arbeta utan problem.

Hör av dig till oss för en gratis offert

Vill du veta hur mycket din fiber- eller nätverksinstallation kommer att kosta? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Våra duktiga och serviceinriktade elektriker kan inte bara boka in ett besök när det är dags att installera utan vi finns också här när du vill ha svar på frågor och funderingar eller när du vill beställa en offert på arbetet. Med oss får du både fast pris och en fast tidsplan!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *